Tel. 06-36468749 info@dskozijnen.nl
Selecteer een pagina

Garagedeuren

Uw partner voor innovatieve deur- en garagedeursystemen

 

Met Teckentrup vertrouwt u op de persoonlijke nabijheid van een familiebedrijf met bijna 80 jaar ervaring.

Alle sectionaaldeuren overal 40 mm dik!

  • – Zeer stabiel en warmte-isolerend
  • – Veelzijdige oppervlakken (alle oppervlakken gecoat!)
  • – RAL-kleuren naar keuze
  • – Trendkleuren tegen een voordeelprijs
  • – Veelzijdige beglazingsvarianten in een extreem krasvaste uitvoering
  • – Ook met zij- of loopdeuren

Comfortabele bediening!

Bedieningscomfort zonder uit te stappen! Dankzij de elektrische aandrijving met afstandsbediening kunt u de deur comfortabel openen en sluiten vanuit uw auto. Das is vooral zeer aangenaam wanneer het regent, het erg koud is of in het donker.

 

Inbraakwerend

Inbrekers willen gemakkelijk en vooral snel een huis binnendringen. Oude garagedeuren maken het inbrekers gemakkelijk om in de garage binnen te komen. Alle deuren zijn leverbaar in inbraakwerende ultvoering conform SKG 2 (ook met aandrijving).

 

Maximale veiligheid

Geïntegreerde en geraffineerde veiligheids-techniek voorkomt lichamelijk letsel. Alle Teckentrup garagedeuren bieden een maximale veiligheidsstandaard dankzij onder meer de gepatenteerde vingerklembeveiliging, een ingrijp-beveiliging aan de zijkant en meervoudige veersystemen.

 

Oud tegen nieuw

Wanneer uw oude garagedeur aan vervanging toe is, kunt u deze zonder problemen vervangen door een nieuwe, moderne sectionaaldeur van Teckentrup. Onze voordelige renovatiematen zijn speciaal bedoeld voor oude garages. In slechts een dag verwijderd een specialist op snelle wijze de oude garagedeur.

 

Door middel van de CarTeck- Konfigurator op de site van Teckentrup kunt u zien hoe uw nieuwe droomdeur er in uw eigen huis gaat uitzien.