Tel. 06-36468749 info@dskozijnen.nl
Selecteer een pagina

DS Kozijnen en Zonwering

Van idee tot uitvoering, van aflevering tot after sales.

Contact!

DS Kozijnen en Zonwering
Kraaiheide 37
6961 PC Eerbeek
Mobiel: 06-36468749

Kozijnen

Je eigen huis wil je natuurlijk goed onderhouden. Dus kies je kozijnen die een leven lang meegaan. Kunststof en of aluminium kozijnen.

zonweringen

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol.

Horsystemen

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming.

Gevelbekleding

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen.

Dennis Schrader

“Onze kracht is dat wij u al het werk uit handen nemen. Van idee tot uitvoering, van aflevering tot after sales. Ik adviseer en begeleid u gedurende het hele traject.”

Heel wat factoren bepalen de prijs van je raamkozijn op maat. Ontvang alvast vrijblijvend een prijsaanvraag. 

Horren voor uw woonplezier!

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming en verhoogt de kans op huisstofmijten. Dankzij horren kun u optimaal en volledig beschermd ventileren en houdt u ongedierte buiten.

Kozijnen

Je eigen huis wil je natuurlijk goed onderhouden. Dus kies je kozijnen die een leven lang meegaan.Kunststof en aluminium kozijnen hebben een hoge isolatiewaarde, zijn krasvast en worden perfect op maat gemaakt. Dat scheelt in onderhoud en stookkosten. Er zijn oplossingen voor alle stijlen, traditioneel en eigentijds. Het materiaal is uitermate duurzaam, onderhoudsvrij en zeer comfortabel in gebruik. U bent verzekerd van topkwaliteit, scherpe prijzen, zeer deskundige montage en een ijzersterke garantie. 

Onze kracht is dat wij u al het werk uit handen nemen. Van idee tot uitvoering, van aflevering tot after sales. Wij adviseren en begeleiden u gedurende het hele traject. Dit geldt zowel voor nieuwbouw als renovatie.

“Jouw woning. Jouw wensen. Kozijnen op maat.”