Tel. 06-36468749 info@dskozijnen.nl
Selecteer een pagina

Zon- en insectwering

Op gebied van zonwering leveren en monteren wij rolluiken en screens. Ook binnen zonwering is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan splendid pliss welke perfect passen op kunststof en aluminium kozijnen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Goed ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en voor het woonklimaat. Te vochtige lucht kan leiden tot schimmelvorming en verhoogt de kans op huisstofmijten. Dankzij insectwering kun u optimaal en volledig beschermd ventileren en houdt u ongedierte buiten.

Er zijn diverse varianten leverbaar voor kunststof en aluminium kozijnen zoals de inzet- en plisséhor. Deze worden altijd zonder schroefgaten bevestigd aan uw nieuwe kozijnen.
Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

Binnenzonwering

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol.

Buitenzonwering

Voor iedere wens een passende oplossing voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wij kunnen diverse mogelijkheden verzorgen van rolluiken tot terrasschermen. 

Knikarm schermen

Gezellig op uw terras. Genieten van een stukje kaas én een glaasje rode wijn. Ondanks dat de zon hoog aan de hemel staat, is het er toch goed toeven.

Uitval schermen

Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en beschermt het tegen schadelijke zonlicht

Screens

Screens beperken het binnenkomende zonlicht tot wel 80% zonder dat u het uitzicht hoeft te missen.

Rolluiken

Bent u op zoek naar totale verduistering, warmtewering, extra isolerende werking in de winter, privacy en veiligheid?