Tel. 0636-468749 dennis-schrader@kpnmail.nl

Zonweringen

Wij voeren een diversassortiment aan zonweringsmogelijkheden. Of het nu gaat om binnen- of buitenzonwering. We maken binnen ons bedrijf daarbij gebruik van elektrische bedieningssystemen van het gerenommeerde merk Somfy.

Binnenzonwering

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. 

Buitenzonwering

Voor iedere wens een passende oplossing voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wij kunnen diverse mogelijkheden verzorgen van rolluiken tot terrasschermen. 

Knikarm schermen

Gezellig op uw terras. Genieten van een stukje kaas én een glaasje rode wijn. Ondanks dat de zon hoog aan de hemel staat, is het er toch goed toeven.

Uitval schermen

.Met een uitvalscherm houdt u de zon van uw ramen, zo blijft het heerlijk koel binnen en beschermt het tegen schadelijke zonlicht

Screens

Screens beperken het binnenkomende zonlicht tot wel 80% zonder dat u het uitzicht hoeft te missen.

Rolluiken

Bent u op zoek naar totale verduistering, warmtewering, extra isolerende werking in de winter, privacy en veiligheid?

Veranda zonwering

Een beetje zon kan door de grote hoeveelheid glas in een serre of veranda al zorgen voor een  stijging van de temperatuur.

Markiezen

Zonwering met de meest klassieke en sfeervolle uitstraling. Door de gesloten zijkanten bieden markiezen optimale bescherming.

Structuele zonwering

Ook de ontwikkelingen binnen de zonweringmarkt staan niet stil. Sinds een aantal jaren is de structurele zonwering in opkomst.